UNIVERSITY NEWS

Стала відома цьогорічна «Super Студентка» педуніверситету

У Центральноукраїнському державному педагогічному університеті відбувся традиційний конкурс краси, жіночності та грації «Super Студентка». За титул «Суперстудентки» змагалися 8 дівчат – представниць кожного факультету університету.

31408315 1741092579318571 5454048513853751296 n result

Журі конкурсу стали:

Ігор Спінул – Заслужний працівник культури України, художній керівник народного ансамблю бального танцю «Конвалія»
Олена Рудковська – керівник модельного агентства та школи моделей «
MIX models»
Віолета Відінєєва - помічник громадського діяча Олександра Рацула
Павло Олійник – регіональний директор інтернет-провайдера «Воля»
Анрі Болквадзе – учасник шоу «Голос країни»

Побачити та оцінити дівчат журі з глядачами змогли у різноманітних категоріях: від колоритного та запального танцювального номеру «Я – українка» до серйозного «Ділового виходу» та «Інтелектуального конкурсу». Родзинкою вечора став вихід учасниць у вечірніх сукнях.

«Усі з нетерпінням чекали виходу «Я-українка», який показав дівчат в усій їхній українській красі та зарядив шаленою енергією, яка лилася в граціозному українському танці зі справжніми козаками. «Діловий вихід» у поєднанні з «Інтелектуальним конкурсом» відкрив не лише квітучу красу дівчат, а й показав, як розум може гармонійно поєднуватись з вродою. Таланти наших чарівних студенток підкорили серця глядачів і не залишили осторонь членів журі. Кожна з конкурсанток подарувала глядачам незабутні емоції, хвилі яскравих імпульсів і чудовий настрій», - розповідає глядачка Ольга

За результатами оцінок журі:

ІІ віце-міс 2018 стала студентка факультету педагогіки та психології Тетяна Сагун
І віце-міс – студентка фізико-математичного факультету Ліфер Анна
Корону та титул «
Super Студентка 2018» виборола студентка факультету філології та журналістики Стеба Марина.

Дякуємо за підтримку студію флористики «Елена», інтернет провайдер «Воля, рекламне агентство «Рік», нічний клуб «Вільвет» модельне агенство «MIX models», ректорат, профком студентів і студентську раду Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка.

 

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"