UNIVERSITY NEWS

Заслужений журналіст України Юрій Ілючек зустрівся з нашими студентами-журналістами

Учора відбулась зустріч студентів-журналістів нашого педуніверситету із Заслуженим журналістом України, представником спортивної журналістики Юрієм Ілючеком . У форматі живого спілкування Юрій розповів про специфіку роботи спортивного журналіста та свою подорож на Літні Олімпійські ігри у 2016 році.

Юрій Ілючек - Заслужений журналіст України, працює в галузі спортивної журналістики. У 2016 один із 17 спортивних журналістів України, був обраний на поїздку на XXXI Літніх Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро та висвітлювання події.
Юрій народився і працює в Кропивницькому та є провідним журналістом газети «Спортревю», «Україна центр», коментатор ФК «Зірка».

"Я відношуся до журналістів, які можуть писати про все в своїй галузі (спортивній - прим.ред.), хіба що не навчився писати про ___ та айкідо", -розповідає Юрій

Юрій поділився власним досвідом зі студентами, розповівши про особливості роботи спортивного журналіста та роботу представників ЗМІ на олімпійських іграх, які запрошений гість відвідав у якості журналіста в 2016 році.

 

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"