UNIVERSITY NEWS

На фізматі відбувся тиждень факультету

 Кожного року на фізико-математичному факультеті відбувається «Тиждень факультету», в межах якого проводиться велика кількість заходів. Це конференції, круглі столи, майстер-класи,конкурси,зустрічі з цікавими людьми, квести, вікторини, виставки тощо. Цього року святковий тиждень відбувся з 16 по 20 квітня 2018 року. Деканат, викладачі та студенти підготували низку заходів, які сприятимуть популяризації факультету, активізації студентського життя, згуртуванню колективу.

Почалося святкування у понеділок, 16 квітня, вікториною «Цікава математика», яку провели студенти-першокурсники Величко М. та Іванов Є. Головний девіз вікторини «Як би ми жили, щоб не було математики?»

Студенти-математики підготували стінгазети, в яких висвітлили нові тенденції у вивченні математики, цікаві факти та винаходи з математичної галузі.

У вівторок, 17 квітня, студенти-фізики Магденко В. та Фертюк М. провели в одній з лабораторій факультету цікаві фізичні досліди, які розкривали таїну фізичних явищ.

У цей же день відбувся видовищний захід «Містер фізмат», де найкращі студенти-першокурсники змагатлися за корону «Містера» і титул найкрасивішого, талановитого, креативного, розумного та кращого хлопця факультету.

Середа, 18 квітня, була насичена цікавими статистичними фактами. Студенти-статистики Цигульська В. та Ярмоленко А. провели цикл радіопередач «Світ статистики.

Четвер, 19 квітня, розпочався виставкою творчих робіт студентів спеціальності «Технологічна освіта» та «Трудове навчання», на якій студенти різних груп та курсів представили результати своєї майстерності. Це вироби з бісеру, малюнки, вишивки, в'язання, орігамі, декупаж, вироби з дерева та металлу, інші оригінальні роботи .

О 14-й годині в четвер відбувся конкурс молодих дизайнерів одягу «Палітра моди», де студенти спеціальностей «Технологічна освіта» та «Трудове навчання» представили доробки – колекції одягу, які вони створювали власноруч протягом року. До участі у конкурсі запрошено і учнів шкіл з Кропивницького та Олександрії.

У п'ятницю, 20 квітня, проводився квест, присвячений актаулізації знань студентів про історію факультету, цікаві місця та здобутки факультету.

Детальну інформацію про проведення тижня фізико-математичного факультету можна подивитися на сторінках новин факультетського Веб-сайту.

 

Інформацію надано факультетом математики, природничих наук та технологій