UNIVERSITY NEWS

Студенти фізико-математичного факультету стали співорганізаторами 7-го інтелектуального марафону для учнів Маловисківського району

До фізико-математичного марафону підготовка велася ще з початку лютого місяця, коли фізматівська делегація (професори С.П. Величко та Р.Я. Ріжняк, доцент Л.В. Ізюмченко та завідувач лабораторії Д.В. Соменко) брала участь у семінарі вчителів фізики та математики Маловисківського району, що проходив у с. Велика Виска. Саме тоді від методиста Маловисківського районного відділу освіти С.М. Підручної та вчителя математики Мар’янівської ЗОШ В.О. Руденко поступила пропозиція щодо участі представників фізико-математичного факультету у організації та проведенні фізико-математичного марафону.

0001

Потрібно було підготувати завдання для організації роботи двох станцій. Над цим працювали завідувач лабораторії кафедри фізики та методики її викладання Д.В. Соменко та старші викладачі С.О. Шлянчак (з кафедри інформатики та інформаційних технологій) та М.В. Гаєвський (з кафедри математики).

0002

 

В результаті наша група підготовки справилася із завданням. Тематика завдань, які були представлені на двох станціях, була пов’язана з «цікавою фізикою» та з шифруванням завдань з математики та інформатики.

0003

 

Детальнішу інформацію про проведення марафону можна отримати на сторінці фізико-математичного факультету.

Інформацію надано факультетом математики, природничих наук та технологій