UNIVERSITY NEWS

Відбулися змагання зі спортивно-бальних танців за "Кубок ректора"

25 березня на факультеті фізичного виховання відбувся V Всеукраїнський турнір зі спортивно-бальних танців «Кубок ректора» за підтримки народного депутата України Костянтина Яринича. Організаторами змагання п'ятий рік поспіль виступають Всеукраїнська федерація танцю, ректор Центральноукраїнського державного  педагогічного  університету Олег Анатолійович Семенюк та керівник Народного ансамблю бального танцю "Конвалія" Ігор Васильович Спінул.

Вітальним словом ректора розпочались змагання зі спортивно-бальних танців, Олег Анатольович побажав успіху та наснаги всім учасникам.
До участі в змаганнях долучилися танцювальні клуби з 7 областей України. Загалом, участь у заході прийняли 467 вихованців танцювальних клубів.

Учасники, змагаючись за призові місця, представили суддям і глядачам 2 програми: европейську та латиноамериканську від дітей та дорослих.

Судійська колегія оцінювала танцюристів за  основними критеріями: ритмічність, лінії корпусу, постановка тіла та хореографія. 

Переможців змагань відзначили грамотами, медалями та кубками (за перші місця), які вручив  народний депутат України Костянтин Яринич.