UNIVERSITY NEWS

Відбулося урочисте вручення дипломів студентам-випускникам

Щирі посмішки, приємні слова викладачам, довгі мантії, фото на згадку з одногрупницями, батьки та рідні з квітами...

31-го січня в актовій залі Центральноукраїнського державного педагогічного універитету імені В.Винниченка відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрам та студентам післядипломної освіти. Розпочалися урочистості традиційно з виконання Державного Гімну України.

З привітаннями до студентів-випускників звернувся ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка Олег Семенюк, який зазначив, що університет пишається своїми студентами, їхніми здобутками, досягненнями, завжди пам'ятає своїх випускників і підтримує їх на професійному рівні. А також підкреслив, що диплом магістра — це лише перший етап у професійному зростані та становленні майбутніх фахівців у відповідних галузях знань.

Найурочистішим моментом свята стала церемонія вручення дипломів. Випускники почули привітання та настанови від деканів факультетів, які по-справжньому раділи та вітали своїх студентів. Свої бажані дипломи отримали майже дві сотні випускників, з яких 75 — студенти післядипломної освіти та 105 — магістри.

Випускники, в свою чергу, не шкодували добрих слів, дякували викладачам за знання, досвід і душевне тепло, яким вони були оточенні в педагогічному університеті.

“Не віриться, що минуло 6 років навчання в університеті. Все, що хотіла, отримала: бакалавр, спеціаліст та магістр. Дякую кожному викладачу, кожен з них навчав, щоб я досягала своїх цілей”, - розповіла випускниця факультету педагогіки та психології Ірина Портянко.

Доброго Вам шляху! Зичимо творчого натхнення, наполегливості, успіхів у всіх починаннях, здійснення всіх ваших мрій і життєвих планів.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"