UNIVERSITY NEWS

День відкритих дверей для майбутніх студентів педагогічного університету

Кожної третьої суботи грудня відбувається захід, який наразі є корисним і важливим для майбутніх студентів – День відкритих дверей. 16 грудня Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені В.Винниченка зустрів одинадцятикласників, перед якими стоїть дуже важливе завдання, від якого залежить їхнє майбутнє – це вибір ВНЗ й, відповідно, вибір предметів для ЗНО.

Перед початком заходу в актовій залі всім гостям демонструвався фільм про історію ВНЗ та його випускників. А розпочався захід із вступного слова проректора з наукової роботи, доктора філологічних наук, професора Михиди Сергія Павловича, який надав присутнім загальну інформацію про університет, а також про досягнення його випускників, студентів та викладачів. Ректор університету, доктор філологічних наук, професор Семенюк Олег Анатолійович у своєму слові до майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків розповів про переваги навчання в ЦДПУ, про спеціальності, які можна отримати тут, про перспективи та можливості професійного росту після закінчення університету.

ршаі

Детальніше про особливості вступної компанії 2018 року та систему підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання розповіла майбутнім абітурієнтам відповідальний секретар приймальної комісії Наталя Володимирівна Подопригора.

Також відбулися зустрічі з деканами факультетів та представниками кафедр, під час яких майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на питання щодо спеціальностей, форм навчання, науковий та кадровий потенціал факультетів, особливостей майбутньої професії.
Після закінчення презентації старшокласникам провели екскурсію храмом науки і освіти, адже архітектурні і ландшафтні композиції навчальних корпусів і прилеглих територій, аудиторії, лабораторії і кабінети, обладнані мультимедійними засобами, спортивні зали і комп’ютерні класи, музеї і бібліотеки, а також високий кваліфікаційний рівень викладачів – усе це засвідчує про європейський рівень університету.

Вразив майбутніх студентів своєю експозицією університетський музей археології, цікаву та змістовну екскурсію яким з детальними коментарями до експонатів для наших учнів люб'язно провів асистент кафедри історії України Панченко Кирило Ігорович.

“Не обійшлося також і без фотосесій у стінах університету, а Яні Артеменко, учениці 10-го класу, слухачці МАН та призерці минулорічного ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт з історичного краєзнавства, навіть пощастило сфотографуватись з проректором з наукової роботи професором Михидою С.П. та з Інною Краснощок, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри педагогіки та освітнього менеджменту. Тож, сповнені вражень, та із новим багажем знань, наші учні повернулись додому.

25353964 2075857206026998 1340446342547222331 n

Ми щиро вдячні керівництву та викладачам Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В.Винниченка, а також керівництву Кіровоградської МАНУМ за подаровану нашим учням нагоду побувати на Дні відкритих дверей та отримати відповіді на питання, які тривожать кожного з майбутніх студентів. Сподіваємось, що інформація, отримана в стінах університету, допоможе багатьом з них у близькому майбутньому”, – поділилися своїми враженнями та фотографіями в соціальній мережі Фейсбук, гості з Олександрійської загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІІ ступенів.

Тож за один день можна встигнути трохи побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини!

Презентація

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"