UNIVERSITY NEWS

“Від індійського племені до “Ліги Сміху” та “Розміши коміка”. Як студенти педагогічного університету представляли гуртожитки, блоки та кімнати

Конкурс, на який чекає все студентство: “Найкращий гуртожиток, болокта кімната” для того, щоб вибороти право поїхати у Карпати на зимові канікули. А чому б і ні? Ректорат Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка знає, як порадувати студентів до Міжнародного дня студента!

Заочно ми назвали цей конкурс: “Покажи, студенте, як живеш!?”. Кожного року нові ідеї, креатив та шоу, лиш одне незмінне — суворе та поважне журі конкурсу: Спінул Ігор Васильович — помічник ректора з з виховної діяльності та соціальних питань, Самосьєв Олександр Сергійович — голова ППО студентів ЦДПУ ім. В. Винниченка, Артем Анатолійович Карабут — в.о. проректора з адміністративно-господарської роботи та команданти кожного гуртожитку. Але в день конкурсу вони перетворюються на зірок: Оля Полякова, Потап, Монатік, Олена Кравець та інші. Звичайно, їх можна впізнати за яскравими перуками, фотографіями, елегантними метеликами, сонцезахисними окулярами та шапками. Їхня місія -  судити вокальні, комічні та танцювальні шоу, в яких студенти, як учасники показують себе, а коли з одного гуртожитку ти потрапляєш в інший всесвіт( інший гуртожиток), то опиняєшся у племені індійців, або одразу в 80-ті, щоб станцювати зі студентами запальне “Disco”. Завжди дивує гуртожиток №1, тому що затанцювати спільний флешмоб під хітові поп-пісні на морозі, але так, що  наче на вулиці +15 — треба вміти!

А де ви побачите сварки дівчат у кімнатах чи бабусю, яка віджимається? Авжеж тільки у гуртожитках цього дня.

Результати конкурсу:

Перемога серед гуртожитків № 1 та № 4

блоків 3-Б факультету іноземних мов, 3-В факультету історії та права

кімната 238 гуртожитку №4, 91, 97, 84 гуртожиток № 1

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"