UNIVERSITY NEWS

1 листопада 2017 року фізико-математичний факультет відсвяткував свій 87-й День народження

Це особливе свято, яке об’єднує усіх – викладачів, студентів, випускників. І хоч дата не ювілейна, проте святкування видалося видовищним і, водночас, душевним й емоційним. Студентська рада факультету підготувала концерт, участь в якому взяли сьогоднішні студенти та випускники фізмату, а також гості.

 DSC0002

Привітав зі святом педагогічний колектив та студентів  ректор Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, професор Семенюк Олег Анатолійович, який відзначив значні здобутки факультету, побажав нових звершень та активного розвитку. З вітальним словом до присутніх звернувся декан фізико-математичного факультету, професор Ріжняк Ренат Ярославович.

Душевним та родинним став виступ гостя – випускника фізмату 1959 року, професора Мельничука Сергія Гавриловича, який тривалий час був проректором нашого університету. Він згадав про роки навчання на факультеті, розповів історії з життя тих років, згадав видатних випускників, наголосив на тому, що фізмат усюди і завжди був першим. Тому побажав і надалі бути в авангарді усіх подій й здобутків, розвивати наукову школу та творчий потенціал.

Далі тривав насичений концерт.

 DSC0068

Запальний флешмоб від студентів 1 курсу спеціальності «Математика», неповторні дівчата Осіпова Вікторія, Вербіцька Юлія, Сухацька Ольга виступили з піснею «Добрий ранок, Україно!», показовою стала демонстрація колекції українських суконь «Барвиста Україна», виготовлену студентками спеціальності «Технологічна освіта», а також пісня у виконанні Нетьосової Юлії «Сіла птаха».

Приємним став виступ гостей свята, наших випускників, зокрема виступ гурту «Закон Ома», який очолює випускник 1999 року Валентин Поворозник. Гурт виконав кілька музичних композицій, які стали приємним подарунком.

 MG 7765

Ще одними гостями стали харизматичні виконавці, м'який тембр голосу яких просто зачаровує, а  професійність гри не дає багатьом спокою. Це гурт  «Feel-in» з авторськими піснями «Гори» та «Потяг».

Більш детальну інформацію про святкування 87-ї річниці від заснування фізмату дивіться на сторінці факультету.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"