UNIVERSITY NEWS

Подорож Педагогічного ліцею до Києва

На свято Покрова  два класи Педагогічного ліцею: 11-й правовий (класний керівник -  Христова Т.В. та 11-й філологічний (класний керівник - Демченко Ю.М.) відвідали красиве, мальовниче та взагалі одне за найпрекрасніших міст України, місто на березі Дніпра - Київ.

Спочатку нас зустріла не дуже гарна погода, але це ніяк нам не завадило відчути весь колорит та ввібрати в себе всю культуру та історію нашої столиці. Адже чи може завадити енергійним туристам, які прагнуть побувати майже у всіх куточках міста та  доторкнутися до кожної з пам’яток історії якийсь маленький дощ?

P1010600

Звісно, ні. Я вважаю, що нас би не зупинив навіть буревій, тому що ми поставили собі ціль -  побачити більшість цікавих місць у Києві. І можу сказати з вупевненістю, що це завдання було виконано. Наші класи  побували біля Золотих Воріт, подивилися на прекрасну річку Дніпро, знаходячись при цьому біля пам’ятника Кия, Щека, Хорива та їхньої сестри Либідь, погуляли на Майдані Незалежності  та відвідали музей Булгакова на Андріївському узвозі. Крім цього ліцеїсти здійснили свою давню мрію та відчули себе в ролі справжніх винахідників , відвідавши Експериментаніум.

P1010611

Сподіваємося , що на цьому наші подорожі не закінчаться і ми побачимо ще не один мальовничий куточок нашої неньки України!

Ростислав Кізюн

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"