UNIVERSITY NEWS

Студенти педагогічного університету обрали Голову студентської ради

24 жовтня 2017 року — важливий день для Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, адже студенти обирали нового Голову студентської ради університету.

Головою та членами ЦВК було прийнято рішення про створення восьми дільниць, які працювали з 9-ї години ранку. Помічник ректора з виховної та соціальної роботи Ігор Васильович Спінул зазначив, що керівництво ВНЗ підтримує ініціативу студентів та студентського самоврядування і допомагає у вирішенні всіх питань: “Ми створили в університеті 8 дільниць, які розміщені на всіх факультетах так, щоб студентам було зручно проголосувати під час перерви. Після дебатів було зрозуміло, що студентська рада та кандидати налаштовані серйозно, бо кожен хоче, щоб університет розвивався”.

Зранку за кількістю виборців лідером були факультет педагогіки та психології та факультет історії та права, але після обіду ситуація покращилася на кожній дільниці. Особливо приємно, що найактивнішими виборцями були студенти першого курсу всіх факультетів, які вивчали програму кожного кандидата. “Я слідкувала за новинами на сайті та в соціальних мережах університету. Було цікаво, які програми для покращення життя студентів запропонує кожен кандидат. Бути Головою студради — велике навантаження та відповідальність. Треба вміти правильно скоординувати, вмотивувати та організувати студентів, а це не всім дається. Я для себе обрала фаворита”, - поділилася студентка факультету педагогіки та психології.

З 15-ї години, після закриття дільниць, представники ВК почали рахувати бюлетні. Перемогу здобув Олександр Юрійович Болєлов, за якого проголосували 469 студентів.

На другому місці — Ілона Сергіївна Мітькова: 179 голосів.

На третьому — Катерина Олександрівна Каширна: 144 голоси.

На четвертому — Крістіна Павлівна Врадій: 143 голоси.

На п`ятому — Альона Вікторівна Мороз: 57 голосів.

Вітаємо кандидатів із завершенням виборчих змагань, а ЦДПУ ім В. Винниченка з обранням нового Голови студентської ради університету.

Бажаємо нових звершень, перемог та перспектив у роботі!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"