UNIVERSITY NEWS

ДО УВАГИ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ!

20 жовтня 2017 о 940 у 214 аудиторії Українське Фулбрайтівське коло, Програма імені Фулбрайта в Україні, Інститут міжнародної освіти та ЦДПУ імені Володимира Винниченка за підтримки Посольства США в Україні запрошують на лекцію випускниці фулбрайтівської програми, професора історичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка Наталії Городньої: "Пишемо сучасну історію України разом: події 2013-2017 рр. очима українського студентства".

Лекція проводиться у рамках проекту "У продовження фулбрайтівського досвіду: академічні і культурні обміни між університетами України", присвяченого святкуванню 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та США і 25-річчя діяльності Програми академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні.

Лекція відбудеться 20 жовтня з 9:40 до 11:00 в аудиторії 214 (7-ми поверхового корпусу).

Попередньо просимо заповнити реєстраційну форму.

Під час заходу планується презентація можливостей Програми імені Фулбрайта в Україні, консультаційних центрів EducationUSA і Посольства США.

Проект здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.