UNIVERSITY NEWS

«Герої не вмирають»: фотовиставка про життєвий шлях Віктора Голого

В межах тижня, присвяченого захисникам України, ми – студенти факультету педагогіки та психології, викладачі кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та психології, а також викладачі кафедри педагогіки та освітнього менеджменту вшанували пам’ять Віктора Голого – Героя України.

Нам була надана можливість відвідати виставку «Герої не вмирають» та почути вражаючу розповідь про життя нашого земляка, який загинув, захищаючи Батьківщину.

Під час розповіді ми зрозуміли, що це була патріотична, відважна та активна людина. Навіть стан здоров’я і маленький син не зупинили його. Нам доносили інформацію з такими почуттями, що серце завмирало. Що ми відчували? А по різному – то гордість що є такі герої, то печаль і відчуття безпорадності. Прикро, що стільки солдатів полягло в бою. Вони ніколи не побачать як ростимуть їх діти, і не побачать перемоги до якої вони так йшли. Душевна пустота переповнює сім’ї загиблих, яку ніколи не заповнити сповна. Низький уклін Вам та нехай настане мир. Слава Україні!

Відінєєва Віолета,
студентка 46 групи

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"