UNIVERSITY NEWS

«ALLA PRIMA» - мистецький рух для справжніх естетів

Сама погода та творча атмосфера сприяла тому, щоб 7 жовтня 2017 року  на Театральній площі міста Кропивницький відбувся Мистецький рух «ALLA PRIMA». Тут можна було отримати естетичний відпочинок, спостерігаючи відкриті експозиції творчих робіт студентів художньо-графічного відділення, вдатись до творчих пошуків й спробувати свої сили в різних мистецьких майстернях: живопису, графіки, декоративно-прикладного мистецтва, скульптури й створити свій маленький витвір з батіку, помалювати на склі чи зробити ляльку-мотанку.  Всі бажаючі могли придбати роботи ручної роботи у крамниці і послухати живу музику.

В  цей день не тільки можна було  насититись натхненням, але й просто провести час в творчій компанії. А головне, відбулася спільна творчість, яка об’єднує дорослих та дітей, допомогла одним знайти свої контакти зі світом мистецтва, іншим відчути можливості зміни власного життя, третім – змінити відношення до світу та самого себе засобом візуального мистецтва.

Кафедра образотворчого мистецтва та дизайну Цетральноукраїнського державного педагогічного університету  імені В.Винниченка щиро вдячна всім за підтримку та участь!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"