UNIVERSITY NEWS

СТУДМІСТО об’єднує першокурсників!

6-го вересня відбулася найочікуваніша подія цієї осені - СТУДМІСТО! Океан вражень, море емоцій та нестерпне бажання повтору - все це настигло учасників та гостей цього яскравого свята! Організатори, а саме Первинна профспілкова організація студентів ЦДПУ ім. В.Винниченка приготували безліч цікавинок та розваг.

Урочисто відкрив захід та привітав студентів заступник голови ППО студентів Балєлов Микола та дав корисні настанови, налаштовуючі на перемогу.

Щоб розігрітись та отримати позитивний результат у боротьбі - учасники взяли участь у колективній руханці, яку провели студентки факультету фізичного виховання. 

12:00 – час початку квесту на командоутворення "StepByStep", який перевірив команди на міцність та сприяв їх згуртованості між собою. Кожен факультет представив свою команду, але найспритнішими виявилась команда факультету історії та права. З невеликим відривом, друге місце посів факультет фізичного виховання. Учасникам цієї команди допомагала неабияка хитрість та кмітливість. Мистецький факультет справедливо виборов почесне третє місце. 

Традиційними стали змагання з волейболу. Попри невеликий вітерець, спортсмени показали свої навички та вміння працювати в команді. З професіоналізмом цієї команди було важко змагатися, перше місце здобула команда факультету фізичного виховання. Другого місця удостоїлась команда факультету іноземних мов, гравці якої впевнено боролись за перемогу. Команда природничо-географічного факультету одержала третє місце в цьому запеклому змаганні. 

Команди-переможці квесту та волейболу були нагороджені подяками, дипломами та  подарунками від спонсорів заходу. Нагородження провів Голова ППО студентів ЦДПУ ім.В.Винниченка Самосьєв Олександр Сергійович разом із регіональним директором Кропивницької філії телекомунікаційної компанії «Воля» Олійником Павлом.

Кожного року першокурсники проходять цікаву посвяту в студенти, і цей рік не виняток! Всіх «першачків» розділили на три команди. Кожна команда пройшла заплановані локації, на яких намалювали картину «Я – студент педуніверситету», створили спільну картину HandMade, а на завершення проспівали разом пісню, яка стане провідною на тернистій дорозі їхнього студентства.

Гарно підобідавши, учасники заходу мали змогу спробувати на практиці ази першої медичної допомоги. Організатором цього корисного тренінгу стала Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України в обличчі заступника командира загону швидкого реагування Зозулі Віталія разом із членом його команди Ярославом Дашевським.

Не менш цікавою була презентація військової техніки  та лекція від Голови Центру оперативної тактичної підготовки «Цитадель» Олега Ковальчука. Все це сприяє розвитку патріотичного виховання студентів та умінню прийти вчасно на допомогу.

Вже вдруге на СТУДМІСТІ професійна мафія від «MAFin Club»,  яка дає можливість кожному спробувати себе в ролі справжнього мафіозі. А в кого перетворюєшся ти, коли місто засинає? 

 В очікуванні дискотеки студенти жваво повеселились на пісенному та танцювальному конкурсах.

На СТУДМІСТО опускається вечір, а це означає, що час "Open Air". Від душі натанцювавшись, з приємною втомою від незабутнього дня, студенти та гості очікують весни та 6-го СТУДМІСТА!

ППО студентів ЦДПУ ім. В.Винниченка дякує за підтримку ректорату університету, Кропивницькій філії телекомунікаційної комапанії «Воля», магазину канцелярських товарів «Канцлер», «ADRENALIN HOTEL» - стрибки з готелю «Турист», команді «Еkvitas», Спілці вірмен України, «Oliver Smith Морозиво пломбір "Традиції Нової Зеландії"», нічному клубу “Velvet”, компанії «UTTC», Центру оперативної тактичної підготовки «Цитадель», Кіровоградській обласній організації Товариства Червоного Хреста України,  а також студентам, які долучились до організації дійства такого масштабу.

Яна Войтенко
студентка факультету філології
та журналістики

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"