UNIVERSITY NEWS

Урочистості до професійного свята “Дня працівників освіти”!

Поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним пухнастим килимом. У лузі снує мереживо бабиного літа, над землею поломеніють різнобарвні квіти. Саме в цей час приходить величне свято – День працівника освіти!

28 вересня до затишної актової зали Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка завітали викладачі та студенти університету, а також ветерани, які, за традицією, щороку разом з колективом відзначають професійне свято. Адже все життя вони дарували свої серця студентам і, як ніхто інший, заслуговують на пошану і вдячність.

DSC 5818

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка, доктор філологічних наук, професор Олег Анатолійович Семенюк та нагородив грамотами та подяками чимало працівників університету за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, творчий підхід до навчання та виховання студентів.

Концертна програма була настільки різноманітною та насиченою, що здавалося, ніби все промайнуло за 15 хвилин. Свої вітання подарували неперевершені вихованці Народного ансамблю бального танцю «Конвалія», відкривши концерт танцем «Полонез». А як не згадати про хореографічну композицію «Присмак кохання»? Румбу подарували переможці міжнародних турнірів з танцювального спорту в місті Рига та Мінську, чемпіони України 2017 року з танцювального спорту, кандидати у майстри спорту, солісти Народного хореографічного ансамблю бального танцю «Конвалія», студенти університету Гончаренко Іван та Вустілка Аліна.

DSC 5853

Повернутися в часи української народної пісні, яка є душею народу, адже в ній зійшлися три дороги: Народна мудрість, Душевна глибина та Чарівна мелодія, допомогли незмінні: Народний оркестр популярної, класичної, сучасної української музики «Юність» з керівником - заслуженим працівником культури України Геннадієм Бродським та вокалістів Марини Матусової і Сергія Ладченка: «Ой під вишнею»!

На завершення солістки народного жіночого вокального ансамблю «Оріана» подарували декілька пісень, які зірвали гучні оплески у глядачів.

Вітаємо Вас та бажаємо Вам усього найкращого, а головне - здоров`я і довголіття, щоб ви навчали ще не одне покоління студентів і кожен рік зустрічали своїх випускників, які радували б Вас своїми досягненнями, бо їх виховали Ви!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"