UNIVERSITY NEWS

Рослинництво, екологія, техніка, hand-made вироби та багато іншого - Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO - 2017

Рослинництво, екологія, техніка, hand-made вироби та багато іншого - Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO - 2017

Кожного року Кропивницький чекає на цю подію з величезним нетерпінням. Школярі, студенти не йдуть на уроки та пари, аби погуляти на цьому дійстві та зробити фото. Іінші - відпрошуються з роботи, аби завітати на “Покровську ярмарку” для того, щоб подивитися на виступи талановитих співаків та танцівників, а також купити смачненьких фруктів, овочів, домашнього сиру, молока та скуштувати напоїв з різних куточків України.

Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO – 2017 вже вп'яте відчинила свої ворота для всіх, хто бажає подивитися на діапазон тематичних експозицій виставки: рослинництво, техніка та технології, транспорт і спецтехніка, будівництво, енергозабезпечення, екологія, лісове господарство, а також сільськогосподарське тваринництво і птахівництво. Цього року на 100 тисячах квадратних метрів було розміщено представництва майже 500 компаній: світові виробники із 10 країн та провідні вітчизняні підприємства.

Звісно, щоб подивитися на цю красу та самому показати себе на виставці, студенти та викладачі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, долучилися до масштабної виставки. Фізико-математичний факультет за спеціальністю Трудове навчання показав вироби студентів, які не тільки виділялися серед інших ВНЗ, але й цікавили гостей свята, які хотіли купити цю красу: вишиті українські сукні, квіти, тварини із металевих та дерев'яних конструкцій, вишиті бісером картини, ляльки-мотанки, обереги для домівки, вишиті рушники, українські вінки із бісеру та стрічок та багато іншого.

Школярі та майбутні абітурієнти фотографувалися з виробами та заходили в палатку університету для того, щоб почитати та дізнатися про кожен факультет окремо.

Завітали в гості разом зі студентами: заступник декана з навчально-виховної роботи фізико-математичного факультету Людмила Олександрівна Чистякова, та у рамках навчальної практики - кандидат географічних наук, доцент Лариса Леонтіївна Семенюк зі студентами.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"