UNIVERSITY NEWS

15-16 вересня 2017 року на базі нашого університету проводився 2-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування у Центральному регіоні

Це є один з етапів командної студентської першості світу АСМ-ІСРС, найпопулярнішої студентської олімпіади у світі. Основна мета його проведення – створити можливість для визначення найсильніших програмістів серед студентів, навчити їх працювати в команді, сприяти підвищенню професійного рівня молодих фахівців, забезпечити розвиток міжуніверситетських зав’язків, а також допомогти студентам з різних міст налагодити особисті контакти.

Кращі молоді програмісти з чотирьох центральних областей України (Дніпропетровської, Полтавської, Черкаської і Кіровоградської) у числі 28 команд представляли 17 вищих та середніх навчальних закладів вже вдруге змагалися у стінах фізико-математичного факультету на звання кращої команди.

Наш університет був представлений трьома командами: KSPU_NotFound (магістри І курсу), KSPU_HelloWorld (баккалаври 4-го курсу) та KSPU_BSOD (баккалаври 4-го курсу). У цьому сезоні кращими стали команда KSPU_HelloWorld (9 залікове місце) та команда KSPU_NotFound (12 місце). Таким чином, дві фізматівські команди будуть представляти наш університет у другій лізі Всеукраїнської олімпіади.

Детальнішу інформацію про олімпіаду дивіться у повідомленні та офіційних підсумках олімпіади, що знаходяться на сторінці фізико-математичного факультету.

Інформацію надано фізико-математичним факультетом