UNIVERSITY NEWS

Як студенти педагогічного університету День міста відзначали

Кожного року кропивничани чекають на День міста, тому що саме на цьому святі можна почути улюблених виконавців та побачити мистецтво в різних його виявах від талановитих містян та студентів.

 

Цього року на День народження міста на всіх чекало ще більше сюрпризів. Із самого ранку студенти факультету педагогіки та психології та природничо-географічного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка долучилися до урочистої ходи від пам'ятника Янголу-охоронцю до міської ради.

Також упродовж дня на вулиці Дворцовій діяв “Студентський квартал”, де було презентовано всі навчальні заклади міста. Звісно, наш університет теж мав чим похизуватися. Студенти фізико-математичного факультету привернули увагу містян виставкою hand-made робіт, також у кожного була нагода взяти участь у майстер- класі з образотворчого мистецтва від мистецького факультету. Найменші відвідувачі могли з радістю навчитися нових технік малювання. Привітати учасників виставки прийшли декан фізико-математичного факультету профессор Ріжняк Р.Я.заступник декана з навчально-виховної роботи доцент Чистякова Л.О.викладачі та студенти факультету. Підтримував і допомагав у проведенні виставки завідувач кафедри технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності профессор Садовий М.І.

А якщо ви прогулювалися з родиною чи друзями та чули, що десь лунають українські пісні: “Я люблю Україну свою”, “Мальви”, “Добрий ранок, Україно!” чи “Країно моя”, - то вас вітали студенти мистецького факультету та Марина Качур і Марина Матусова з факультету педагогіки та психології.