UNIVERSITY NEWS

Початок навчання очима студентів: осінь — єдина пора року, яка вчить

Подих осені... Аромати щастя в повітрі.... Початок нового...

Зазирніть в осінь! Чи треба до неї ставитися по-філософському? Що в цій порі року зачаровує? Можливо, саме восени не можна відволікатися на буденність, бо приходить натхнення та прагнення нових звершень? Про це і поговоримо сьогодні.

Кожен сприймає початок осені по-своєму: хтось будує плани на місяць чи на рік, а хтось знає, що треба змінювати життя, починаючи з першого календарного дня.

Давайте заглибимось у перші осінні дні студентського життя. Як осінь може вплинути на свідомість юного першокурсника чи досвідченого старшокурсника? Новий темп, незвичні слова: “куратор”, “пара”, “студентський квиток”, “залікова”, “бали оцінювання”, “колоквіум” та багато іншого. Як розібратися, адаптуватися? Все дуже просто!

кдпу осінь

Погодьтеся, що стосунки між людьми — складна матерія. Часто через стресові ситуації ми починаємо відмовлятися від допомоги оточуючих, думаємо лише про себе. Цієї осені не ховайтеся від непередбачуваних проблем, а відкривайтеся людям, спілкуйтеся з ними - так набагато краще, ніж в соціальних мережах. Починайте цінувати кожен момент, бо кожен етап життя робить нас сильнішими.

осінь

Наприклад, наша редакція вирішила дізнатися, що ж для студентів Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка означає початок нової пори.

“Для мене осінь — щось загадкове та таємниче. Сподіваюся, що мій піднесений настрій допоможе мені в новому навчальному році!”.

“Не хочу бути банальним, але якщо порівняти осінь з музичним інструментом, то це - скрипка. Осінь-скрипка... Симфонія душі...”, - поділилися враженнями студенти мистецького факультету.

Не треба сумувати за літом, адже кожна пора року має свій настрій та свою душу. Кожна осінь, це, по суті, - новий старт!

Ми бажаємо вам, щоб цей старт був, як у спорті - лише високий. А низький ви завжди встигнете взяти! Успіхів Вам! З початком навчання!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"