UNIVERSITY NEWS

"Gaudeamus – 2018": як першокурсники педагогічного університету міську посвяту проходили

1-го вересня вдруге відбулася студентська акція "Gaudeamus", мета якої — познайомити з навчальним закладом та привітати першокурсників зі святом. В Кіровоградській льотній академії Національного авіаційного університету зібралися студенти з усіх ВНЗ.

Представляли свій університет за допомогою пісень та запальних флешмобів від “першачків”. Студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка подарували гарний настрій гостям свята та гідно представили свою Alma-Mater. Гучний та проникливий спів від студентки факультету педагогіки та психології Марії Качур та флешмоб під назвою: “Добрий ранок, Україно!” змусив пританцьовувати та підспівувати кожного.

У свою чергу студентів та викладачів вищих навчальних закладів привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко, зазначивши, що ця акція об'єднує студентів та стає доброю традицією кожного року.

В кінці свята за допомогою жеребкування визначили, що наступного року господарем акції стане Донецький національний медичний університет.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"