UNIVERSITY NEWS

Інформація приймальної комісії

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка 26 липня 2017 року завершив прийом заяв та документів у електронній або паперовій формі від осіб із повною загальною середньою освітою для здобуття ступеня бакалавра за денною та заочною формами навчання за державним замовленням, за рахунок цільових пільгових державних кредитів та за кошти фізичних або юридичних осіб.

Станом на 28 липня подано 3542 заяви вступників, із них за статусами «Єдиної державної бази з питань освіти»:

«Скасовано вступником» (із втратою пріоритету) – 54

 «Відмовлено вищим навчальним закладом» – 139

«Скасовано навчальним закладом» – 4

«Скасовано вступником» – 279

«Допущено до участі в конкурсі» – 3065

«До наказу» – (за результатами співбесіди) 1

01 серпня (не пізніше 12 години) заплановано оприлюднення рейтингового списку вступників, які вступають на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання, творчих конкурсів та вступних іспитів (у тому числі, за квотами-1) із зазначенням рекомендованих до зарахування за державним замовленням.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ АБІТУРІЄНТІВ, що прийом заяв та документів від вступників із повною загальною середньою освітою за заочною формою навчання для здобуття ступеня бакалавра за кошти фізичних та юридичних осіб продовжується до 10 серпня включно. Термін проведення конкурсного відбору для такої категорії вступників триватиме з 11 серпня до 18 серпня включно, оприлюднення рейтингового списку 19 серпня, виконання вступниками, рекомендованими до зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб, вимог до зарахування з 19 серпня до 23 серпня. Зарахування осіб, рекомендованих до зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб 25 серпня.

24 липня 2017 року завершено прийом заяв та документів у паперовій формі від осіб з освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста для здобуття ступеня бакалавра за денною та заочною формами навчання за державним замовленням та за кошти фізичних та юридичних осіб. Від такої категорії осіб, які вступають  на 1 курс зі скороченим терміном навчання за спорідненою в межах галузі знань спеціальністю та природного-математичні та інженерно-технічні спеціальності, подано і зареєстровано 141 заяву.

28 липня 2017 року завершено прийом заяв та документів у паперовій формі від осіб із базовою вищою освітою ступеня бакалавра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для здобуття ступеня магістра за денною та заочною формами навчання за державним замовленням та за кошти фізичних та юридичних осіб. Усього подано 1062 заяви, скасовано – 38, зареєстровано в ЄДБО – 1024 заяви.