UNIVERSITY NEWS

Крістіна Живіцька, студентка факультету фізичного виховання: "Дитяча мрія стати тренером здійснилася завдяки педагогічному університету"

Історії випускників, які зрозуміли, що студентське життя – найпрекрасніший час для реалізації та відкриття свої талантів чи організаційних, наукових здібностей.

«Університетський меридіан» знайомить вас зі студенткою факультету фізичного виховання Крістіною Живіцькою.

Як і  багато студентів, звичайно, я мала великий вибір, куди вступати, щоб отримати вищу освіту. Але я обрала Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені володимира Винниченка. На мій вибір більшою мірою вплинула моя спортивна кар’єра та прагнення до педагогічної діяльності.

Я з дитинства займаюсь Традиційним Каратє-до, а факультет фізичного виховання допоміг би мені в моїй подальшій кар’єрі, та здійснив би дитячу мрію стати тренером.

За період навчання на факультеті фізичного виховання я виповнила Майстра спорту, стала чемпіонкою Європи та призеркою Світу,а  в 2015 році отримала звання кращого спортсмена Кіровоградської області з Традиційного Каратє-до. Також отримала найкращі знання в галузі фізичного виховання та спорту.

У процесі навчання в ЦДПУ ім. В. Винниченка оволоділа сучасними освітньо-інформаційними технологіями, здобула якісну освіту магістра викладача фізичного виховання.

Розуміння та гарне ставлення викладачів до студентів, їхнє переживання, підтримка та постійна допомога, а кращого декана, професора, кандидата педагогічний наук, як Турчак Анатолій Леонідович, який розуміє кожного ії студентів і сприяє вирішенню будь-якого питання, я ще не зустрічала.

Бажаю брати відповідальність, насамперед  на себе, вчитися розумінню, що власні інтереси не можуть бути повною мірою реалізовані без усвідомлення їх взаємозв’язку з інтересами України. Творчого натхнення  – доцільного, зростання цікавого і плідного. 

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"