UNIVERSITY NEWS

Випускники педагогічного університету – найкращі професіонали своєї справи (частина 2)

А ми продовжуємо розповідати про випускників Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. «Університетський меридіан» знайомить вас зі студенткою мистецького факультету Тетяною Кондратенко.

- Чому ти вступила до ЦДПУ ім. Винниченка?

- Тому, що на момент вступу, університет мого міста надавав мені можливість отримати вищу освіту, тобто продовжити навчання за моєю професією. При цьому не потрібно було їхати в інше місто, а це - дуже зручно.

- Чому саме на мистецький факультет?

- Взагалі, документи на вступ до університету були віддані на два факультети – мистецький та іноземних мов. Проте, через певний час вагань, я все-таки вирішила не зраджувати себе та обрану раніше професію та продовжити навчання у цьому напрямку, обравши мистецький факультет.

- Що дав тобі твій рідний факультет?

- Перш за все, хочеться сказати про викладача, який допоміг мені по-новому розкрити свої можливості – це заступник декана з навчально-виховної роботи – старший викладач кафедри вокально-хорових дисциплін та методики музичного виховання Лариса Володимирівна Гайдай. Результатом нашої спільної праці є участь та перемоги у Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях та конкурсах. Звісно, розвиток мене як творчої особистості відбувався також і за рахунок роботи у таких колективах, як народний жіночий ансамбль «Оріана», народний хор «Дивоспів».

- Що найбільше запамяталося за роки навчання?

- Звісно, ясравими подіями навчання є «відрядження» на конкурси, тощо. Кожен з них залишив свій неповторний слід у моїй пам'яті.

- Що б хотіла побажати молодшим та іншим випускникам?

- Щодо побажань – певно, вони будуть однаковими для всіх – мирного неба, йти до своєї цілі та не зраджувати своїм мріям.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"