UNIVERSITY NEWS

Іван Гончаренко та Аліна Вустілка - "Чемпіони України з танцювального спорту 2017 - результат не тільки наш, а й усіх!"

Мати хист до танцювальної майстерності, або ж іти до своєї мети, працюючи цілодобово в танцювальному класі та вивчаючи нові "па"? Що потрібно, щоб досягти такого успіху? Зранку - навчання, вдень тренування, а ввечері - викладання танців дітям.

Пара, яка завоювала не тільки любов України та глядачів, але й пошану та повагу за кордоном! Пара, яка демонструє найвищі результати серед інших команд з усього світу в танцювальному спорті! Пара, яка щоразу дивує та здобуває все нові та й нові нагороди, призові місця та виходить у фінал найпопулярніших конкурсів та фестивалів! Пара, яка є лідером серед інших! Студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Гончаренко Іван та Аліна Вустілка представили наше місто та здобули перше місце в Чемпіонаті України 2017 з танцювального спорту. Ще не встигли їх привітати з першими місцями в інших країнах та містах, як дізналися про нову звістку з Києва.

Про них можна розповідати дуже багато, але ми знаємо, що далі буде... тільки успіх, тільки світове визнання, бо по-іншому ніяк! Вітаємо неперевершену пару тренерів Народного ансамблю бального танцю "Конвалія" та студентів ЦДПУ ім. В. Винниченка з перемогою у Чемпіонаті України з танцювального спорту, які стали Чемпіонами України 2017. Тільки ви вмієте так запалити публіку вашими ритмами! Ви найкращі!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"