UNIVERSITY NEWS

ПРОБНЕ ЗНО НА ЗДОБУТТЯ МАГІСТЕРСЬКОГО РІВНЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ПРАВО»

Сьогодні, 12 червня о 12.40 на факультеті історії та права Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з блоку Право на яке завітало більше 30 студентів.

З метою підготовки та ознайомлення студентів випускного курсу ступеня вищої освіти бакалавр спеціальності 081 “Право” (напрям підготовки Правознавство) з тестовими завданнями блоку Право єдиного фахового вступного випробування з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальність 081 “Право” в 2017 році Міністерство освіти і науки України направило для проведення пробного (ознайомлюючого) тестування з блоку Право відповідні матеріали.

Проведено пробне (ознайомлююче) тестування з блоку Право єдиного фахового вступного випробування з використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальність 081 “Право”. Час на виконання тесту становив 105 хвилин.

Зазначаємо, що зазначені матеріали після 26 червня 2017 року будуть розміщені у вільному доступі на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"