UNIVERSITY NEWS

Студенти педагогічного університету привітали з Днем захисту дітей

Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов’ю.

Ми маємо захистити дітей від життєвих незгод, страждань, хвороб і війн, створити всі умови, щоб виросли діти добрими, світлими, веселими, щирими і сердечними. Саме такими ми хочемо бачити своїх дітей.

І щоб подарувати дітям посмішки та дзвінкий сміх, вчора, 31 травня, студентки факультету педагогіки та психології Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка влаштували веселий квест з ігровою програмою. Свято на селищі Гірничому влаштував завідувач кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та психології, доктор педагогічних наук, доцент Олександр Анатолійович Рацул.

Пригодницький квест із такою кількістю казкових героїв, які танцюють та співають, не залишили байдужим нікого. Дітки довго не могли обрати, з ким сфотографуватися. Розпочали з невеличкого концерту та пояснення правил квесту.

Дітвора бігала поміж станцій відчайдушно й завзято, збирала пелюстки для весняного вінка, орієнтувалася за картами, виконувала завдання каверзної Баби Яги!

“Сьогодні на свято прийшло більше, ніж двісті дітей, ми навіть не очікували, що вони настільки захопляться грою. Для нас - це практика, яка нам безмежно подобається”, - поділилася враженнями учасниця студентського волонтерського руху факультету педагогіки та психології.

 

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"