UNIVERSITY NEWS

Ювілейна "Ніч музеїв" у художньому музеї зі студентами педагогічного університету

Кожного року відбувається свято, до якого долучаються найталановитіші хенд-мейдери, артисти, співаки, танцюристи для того, щоб показати свій талант та долучитися до неперевершеної ночі, яка відбувається лише один раз на рік. Здається, що немає жодного містянина, який би не завітав у гості на святковий концерт.

Тож цього року “Ніч музеїв” відбулася ще пишніше та яскравіше. Цього року 20 травня у Кіровоградському обласному художньому музеї відбулася щорічна традиційна акція “Ніч музеїв”, яка стала ювілейною десятою для музею. За такий великий відрізок часу акція стала візитівкою для усіх, хто долучається до неї. 

За такий великий відрізок часу акція стала візитівкою для усіх, хто долучається до неї. Програма заходу налічує багато локацій, де можна долучитися до майстер-класу з різних видів мистецтва, зробити малюнок хною, пофотографуватися, подивитися концертну програму. А в цей час на вулиці була можливість придбати чудові сувеніри на різний смак, від майстринь та студентів державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Також біля музею кожен бажаючий міг взяти участь у “Вільному мікрофоні”. Під вечір відбувався концерт за участю студентів ЦДПУ ім. В. Винниченка, а провела захід студентка факультету філології та журналістики Катерина Рисленко.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"