UNIVERSITY NEWS

Ювілейний турнір пам′яті тренера

З 12 по 14 травня спортивний зал факультету фізичного виховання педагогічного університету приймав ювілейний, ХХ турнір з баскетболу серед чоловіків та жінок пам’яті тренера, доцента кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту педуніверситету, судді всесоюзної, національної категорій Віктора Олексійовича Дубіна.

Окрім місцевих чоловічої та жіночої команд «Ветеран-Баскет» і «Єлизавет-Баскет» у турнірі також взяли участь чоловічі та жіночі колективи з Харкова, Дружківки (Донецька область), Одеси, Полтави та Кривого Рогу.

Турнір, який зібрав рідних Віктора Олексійовича, його друзів-ветеранів, колег-викладачів, а також усіх любителів баскетболу приніс багато цікавих і непоступливих протистоянь. Зазначимо, за підсумками змагань обидві кропивницькі команди, у складі яких грали вихованці Віктора Олексійовича (Остроухов О., Колот О., Руденко С., Шаповалов В., Марченко В., Сиділо Л., Воротнюк-Музичук Н., Дубіна С., Мурова Л.) посіли перші місця . У жінок друге місце завоювали полтавські баскетболістки, а третє до свого активу записали гравці криворізького БК «Кривбас-Ветеран». У чоловіків друге місце посіли гравці з Дружківки, а третє – команда з Харкова.     

Традиційно підсумували турнір представники СК «Буревісник» ЦДПУ ім. В.Винниченка, відділення НОК України в Кіровоградській області, а також Федерації баскетболу Кіровоградської області, які відзначили усіх призерів і учасників змагань дипломами, медалями, кубками та іншими пам’ятними призами.

Інформацію надано СК "Буревісник"