UNIVERSITY NEWS

Весняний пригодницький квест для школярів

Як кажуть, все перевіряється на практиці! За таким принципом вирішили перевірити знання  студентів на факультеті педагогіки та психології. Тому, 3 травня, у парку Ковалівському, відбувся весняний пригодницький квест за мотивом казки для школярів НВК: ЗОШ № 34 та Навчально-виховного об'єднання №6 за підтримки Благодійного фонду “Майбутнє за молоддю” Олександра Рацула.

Дітки не могли обрати з ким сфотографуватися, адже стільки казкових героїв, які посміхаються та танцюють. Розпочали з невеличкого концерту та роз'яснення правил квесту.

Дітвора бігала поміж станцій відчайдушно й завзято, збирала пелюстки для весняного вінка, орієнтувалася за картами, виконувала завдання каверзної Баби Яги!

Дві з половиною години розваг інтелектуального, творчого, гумористичного, спортивного, кулінарного змісту створили атмосферу радості.
“Студенти отримали досвід одночасної роботи із 70 учнями початкової школи, перевірили на практиці знання про організацію ігрової діяльності за межами навчального закладу, навчилися координувати дії, творчо вирішувати міні-конфлікти серед дітей, реагувати на зміну сюжету. Майбутні вчителі початкових класів та соціальні педагоги переконалися у правильно обраному шляху, адже отримали моральну насолоду від справи та відчули емоції вдячних учасників квесту!”, - поділилась враженнями викладач кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти Андросова Наталя Миколаївна

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"