UNIVERSITY NEWS

Всеукраїнський екологічний фестиваль ЧИСТОFEST

29 квітня, у рамках Всеукраїнської соціально-екологічної акції “Let`s do it, Ukraine” у Дендропарку відбувся Всеукраїнський мистецько - екологічний фестиваль ЧИСТОFEST. На урочистому відкритті привітали та подякували усім за допомогу концерту організатори свята: Євгенія Ткаченко — студентка факультету історії та права, обласний координатор громадської організації та студентка факультету філології та журналістики, координатор ЧИСТОFEST - Катерина Рисленко. Також організатори підвели підсумки наймасштабнішого прибирання та подякували партнерам заходу: Народному депутату України Костянтину Яринічу, Спілці Вірмен України в Кіровоградській області, Кіровоградській обласній державній адміністрації, Кіровоградській міській раді, КОДТРК,Кіровоградському обласному центру дитячої та юнацької творчості та іншим.

Захід об'єднав талановиту молодь на одній сцені в підтримку дбайливого ставлення до природи. До масштабної концертної програми долучилися студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, які були не тільки в якості волонтерів, координаторів, але й артистів. Показали свої таланти та підкорили сцену вокальними даними: Макс Карт, Анастасія Сулімова, Тетяна Кондратенко, Марина Матусова та Оксана Цуркан.

Довідка: “Let`s do it, Ukraine” - громадська організація, яка об'єднує понад 16,8 мільйонів людей в 113 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні. В акції беруть участь комерційні і некомерційні громадські організації, компанії та державні установи, співробітники та містяни.

Дякуємо студентам педагогічного університету за підтримку у екологічному фестивалі!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"