UNIVERSITY NEWS

Студенти педагогічного університету – призери найпрестижнішого турніру з танцювальному спорту "Uzhgorod Open – 2017".

22-23 квітня в обласному центрі Закарпаття відбулися XV міжнародні змагання з танцювального спорту "Uzhgorod Open – 2017".

Пристрасть, грація, елегантність та розкіш – все це можна було побачити на найяскравішому шоу, аналогів якому в Україні немає. Лише уявіть: 1200 пар з понад двох десятків країн із трьох континентів долучилися до боротьби. У конкурсі брали участь представники різного віку: від 5-річних до професіоналів. Більшість з них мають великі перемоги за плечима.

Підкорювали змагання Аліна Вустілка – студентка факультету іноземних мов та студент мистецького факультету Іван Гончаренко. В них за плечима вже є вагомий багаж нагород. У цьому турнірі вони зайняли друге місце із 35 пар.

У змаганнях брали участь судді та спортсмени більш ніж з 20 країн світу. Запланована кількість учасників – більше 1200 танцювальних дуетів. Понад 400 спортсменів з танцювальних клубів Закарпаття брали участь у змаганнях у 44 програмах. Неперевершеною була суддівська колегія світової кваліфікації і відкритих міжнародних змагань. Кожну програму танців оцінювало 12-17 суддів. 
Один із суддів турніру Ігор Васильович Спінул – Заслужений працівник культури України, художній керівник Народного ансамблю бального танцю “Конвалія” та помічник ректора з виховної та соціальної роботи.

Вітаємо з перемогою, бажаємо не зупинятися на досягнутому та підкорювати танцювальні вершини! 

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"