UNIVERSITY NEWS

Фронтмен гурту «Антитіла» зустрівся зі студентами педагогічного університету

Їхні кліпи дивляться шанувальники, а кожна пісня стає хітом: «Невидимка», «Люди, як кораблі», «Одинак», «Їдем, їдем» та інші. Звістка про те, що в рамках всеукраїнського туру «Сонце» на підтримку п`ятого альбому, який гурт «Антитіла» презентує в нашому місті, приїздить лідер гурту — Тарас Тополя, розлетілася швидко.

Тому вчора, 31 січня, в актовій залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулася зустріч українського рок- та поп-співака зі студентами та шанувальниками творчості.

За дві години встигли поговорити про важливість вибору майбутнього в Україні, виховання патріотизму, дізнатися про життя співака, його роботу. Кожен гість міг поставити запитання, сфотографуватися та взяти автограф. Фронтмен поділився особистими думками, почуттями про волонтерську роботу, розповів про навчання в Київському національному університеті внутрішніх справ, а також на власному досвіді та прикладах з життя давав поради та відповіді на запитання.

Співорганізатори зустрічі, Олександра Філімончук та Катерина Рисленко, підготували приємні сюрпризи для музиканта. Для підняття настрою відбувся невеликий концерт від учасниць команди КВК «Принцеси», музиканта Миколи Папуші, та вже відомого вокал-бенду «D. Voice».

Під час зустрічі серед присутніх розігралися призи: футболки та два квитки на концерт гурту «Антитіла».

Під кінець зустрічі співакові вручили подяку від ректора університету Олега Анатолійовича Семенюка та цінні подарунки на згадку про кропивницьких студентів.