UNIVERSITY NEWS

Агітаційна діяльність

Консультанти юридичної клініки Ланчуковська К., Травнікова А., Тебякін І., Клименченко М. разом з доцентом кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Владимировою В. І. та доцентом кафедри галузевого права Зеленським С. М. зустрілися з  учнями «Навчально-виховного об’єднання «Багатопрофільний ліцей - фізико-математична школа-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 - центр дитячої та юнацької творчості «Надія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області». Студенти розповіли школярам історію розвитку та про особливості навчання в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка, обговорили питання освітньої програми  факультету історії та права, роботу  юридичної клініки,  особливості та переваги професії юриста.

Фахівців нового покоління,  здатних конкурувати в умовах інтеграції України до світового співтовариства готують кафедри факультету історії та права. Учні дізналися, що за останні роки Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка здобув широке визнання та авторитет серед абітурієнтів, педагогічної та наукової спільноти.

Особлива увага була приділена питанню вибору спеціальності «Правознавство» та  реалізації себе в професії  юриста. Консультанти розповіли про студентське дозвілля, різноманітні спортивні гуртки, студентське самоврядування, роботу юридичної клініки, діяльності профспілки, психологічної служби.

Запитання учнів стосувалися рівня підготовки фахівців – юристів, оплати навчання, студентського життя та ін. Школярі визначили  для себе наступний крок – спробувати вступати на навчання до Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Чекаємо!

Ланчуковська Катерина

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"