UNIVERSITY NEWS

Святковий концерт до 95-річчя (друга частина)

Продовжуючи ділитися враженнями від святкування, вирішили окремо розповісти про насичену талантами концертну программу Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

img 02

Розпочалися святкування постановкою від народного хореографічного ансамблю «Пролісок», який, до речі, і завершив концерт яскраво, як і почав. На сцену вийшли ведучі — Катерина Рисленко та Євген Скрипник, які с першого слова: «Доброго дня, вельмишановні гості!», задали святковий тон заходу.

Насичена та динамічна программа не давала засумувати нікому у залі. В цей вечір університет продемонстрував всі свої скарби на таланти. Можна було почути народний оркестр популярної класичної та сучасної української музики «Юність» з керівником Геннадієм Бродським, народний вокальний ансамбль «Оріана», неймовірний «Хореографічний калейдоскоп» від кращих дитячих ансамблів міста.

img 10

Співали для гостей свята лауреати Всеукраїнських конкурсів — Владислав Бурага, Максиміліан Карт. Артем Гасленко, Людмила Таран. Не можливо не згадати про виступи Заслуженої артистки естрадного співу Ольги Негребецької,Народного артиста України Сергія Дьоміна, актриси драми академічного обласного театру ім. М. Кропивницького, вокальний ансамбль «Dvoice» з піснею О. Пономарева «А ти просто кохай» та з неочікуваним виконанням сирітської пісні «Ой нема того» вітали хор-студія «Акваторія» та народний хор «Дивоспів».Розбавили святковий концерт яскравими фарбами Народний ансамбль бального танцю «Конвалія» з різноманітними номерами: «Джеймс Бонд», улюблений номер «Буковинська рапсодія» та «Святковий вальсом». (Більшість учасників — студенти або випускники університету)

img 13

Як ви розумієте, святковий концерт буде згадуватися ще надовго, а це і накраще, бо вже скоро будемо святкувати 100-річчя!

Ректорат дякує усім, хто долучився до святкування поважної дати — 95 років!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"