UNIVERSITY NEWS

Студенти поділилися “таємницями”

Завершується “літній сезон” сессії. Студенти Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Виниченка стомлені після екзаменів та державних іспитів, але щасливі. Багато хто вирішує, куди ж поїхати відпочивати, щоб готуватися до нового навчального року, а хтось готується до святкування завершення навчання!

img 01

Тому медіа-група університету скористалася нагодою та вирішила поцікавитися у студентів, а чи мають вони якісь “таємниці" про університет. Яке значення в їхньому житті він має?

“Університет може тебе навчити, як читати книгу на 600 сторінок за дві години, як написати твір за один день і як цінувати власне життя”.

img 02

“Університет — знання, які допоможуть нам у подальшому житті зреалізуватися та досягти своєї мети!”.

“Зараз склала останній державний іспит і розумію, що все закінчилося. Одразу сприймаю університет по-іншому”.

“Важкий та каторжний труд - вчитися, але, якщо правильно розподілити час, — все буде добре!”.

 “Головне — щоб студентське життя запамяталося назавжди. В мене - так точно”. “Хочу поїхати на море і відпочити перед наступним навчальним роком, бо коли літня сесія настає, забуваєш про все”.

img 03

“Я знаю точно, що саме в нашому ВНЗ розуміють тебе. Наші викладачі завжди допоможуть та підтримають. На нашому факультеті - ми одна родина. Зрозуміють та дадуть пораду, підкажуть, як зробити краще”.

“Через лінь не завжди отримуєш бажаний результат сесії, але я люблю своє місто та ВНЗ, бо я знаю точно: в ньому дають знання”.

img 04

“Без вищого навчального закладу нікуди, якщо я хочу бути вчителем та навчати дітей, мені потрібно розуміти свій предмет, мати свій результат. А де вчитися — питання інше. Я знала, що буду навчатися саме в нашому університеті. Уся моя родина — педагоги, і навчалися тут.”. “Університет — розвиток та крок у майбутнє. Тут я розвиваюся та показую свої знання. Знайшла справжній друзів та однодумців”.

img 05

Такі “таємниці” приховують студенти під власними почуттями. Багато хто міг не готуватися до пар, прогулювати семінари, чи навіть спати на лекціях, але одне ми знаємо напевно: для кожного студента університет особливий по-своєму! Бажаємо незабутнього відпочинку студентам, а випускникам, звісно, роботи, де можна себе зреалізовувати і показувати свої надбання кожного разу!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"