UNIVERSITY NEWS

«Media-кузня» - твій старт у професійну журналістику!

Успішний початок другого сезону «Media-кузні»з телевізійної журналістики логічно стартував на каналі "Кіровоград". Учасники проекту отримали три години активного спілкування з практиками - Андрієм Богдановичем та Оленою Квашею, людьми, які очолюють команду кіровоградської ТРК.

news 2016 02 22 10 20


Тренінг нагадував прямий ефір: невимушено, цікаво, динамічно, з гумором, сфокусовано.
Теми, які розкрили тренери, були цікавими: "кухня" телебачення для багатьох була таємницею. Цінним був досвід регіонального медіаменеджменту: Андрій Богданович оптично показав залежність регіонального ТБ від багатьох факторів - аудиторії, специфіки регіону, фінансування. На проблемах не фокусувалися, демонстрували шляхи, якими вдається команді кіровоградських телевізійників наповнювати контентТБ.
Як і обіцяли, практичний блок: можливість відвідати телестудію КІТа, монтажну кімнату, побачити вживу, як створюється прямий ефір, крім того, окремим учасникам пощастило випробувати себе в якості гостей. Цінними були поради Олени Кваші про те, як підготуватися до ефіру.Про курйози та фейки на ТБ розповів Андрій Богданович. Тренери зробили акцент на стандартах телевізійної журналістики, жанрах, форматах.Наступний тренінг запланований 23 лютого, який проведе журналіст телеканалу «1+1». Слідкуйте за анонсами та вчасно реєструйтеся для участі у програмі. Детальніше про проект читайте за посиланням: https://vk.com/mediameridian