UNIVERSITY NEWS

МИ ЗНОВУ НА ПЛЕНЕРІ

Студенти 33 групи художньо-графічного відділення мистецького факультету Бурдієнко Олександра та Геращенко Богдан гідно представили наш університет на Всеукраїнському молодіжному мистецькому пленері “Мальовнича Україна” який проходив з 22 по 26 вересня 2014 року у Переяславі-Хмельницькому. Учасниками пленеру були студенти, випускники, викладачі навчальних закладів художнього профілю (академій, університетів, училищ, інститутів), члени Молодіжної спілки художників України з Києва, Львова, Ужгорода, Полтави, Умані та інших міст.

Молоді художники працювали над пейзажами на території мальовничого музею архітектури і побуту у Переяславі-Хмельницькому. Програмою пленеру також були передбачені ряд музейних екскурсій, майстер-класи з олійного живопису та писанкарства, можливості плідного мистецького спілкування між учасниками, організаторами та членами журі. За результатами роботи була організована виставка-конкурс творчих робіт учасників.

Приємно зазначити, що одним з переможців конкурсу став наш студент, Геращенко Богдан, який нагороджений дипломом за ІІ місце у Всеукраїнському молодіжному мистецькому пленері “Мальовнича Україна”.

Дякуємо за підтримку, сприяння та розуміння Управлінню молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації.

Натхнення та творчості!!!

Інформація надана науковим відділом.