Accessibility Tools

UNIVERSITY NEWS

День працівника освіти

День працівника освіти

Шановні колеги, дорогі викладачі!

Сьогодні ми відзначаємо День працівника освіти – свято, яке символізує нашу спільну місію, наше життєве покликання, відданість справі та невтомну працю. Ваш шляхетний чин є основою університету, і я щиро вдячний кожному з вас за наполегливість, запал і безмежну любов до поширення знань.

Цьогоріч цей день укотре має особливе значення. В умовах війни освітянська спільнота втілює незламність духу, силу інтелекту, стійкість та рішучість. Ви, дорогі колеги, є справжніми героями, які продовжують нести світле, добре й непроминальне, попри всі виклики.

Ваша роль у формуванні майбутнього покоління важлива як ніколи. Ви не тільки передаєте знання, але й виховуєте моральні цінності, розвиваєте творчий і науковий потенціал та формуєте особистість студентів. Ви – наставники, які провадять юнь на нові шляхи, живлять жагу до відкриттів і надихають молодь на високі досягнення.

Зичу вам невичерпного здоров’я, незгасної енергії та наснаги у вашій важливій справі! Нехай у вашому житті завжди панує радість і гармонія, а праця завжди приносить задоволення та щиру вдячність!

Разом ми плекаємо успішне сьогодні та будуємо впевнене майбутнє!

Зі святом вас!

З повагою та найкращими побажаннями –
ректор Центральноукраїнського державного
університету ім. Володимира Винниченка Євген Соболь