UNIVERSITY NEWS

Біологи – переможці стипендіальної програми «Завтра.UA»

Біологи – переможці стипендіальної програми «Завтра.UA»

Нарешті завершилися змагання фінального туру конкурсу-2023/24 стипендіальної програми «Завтра.UA». Цей рік для студентів-біологів видався особливо плідним, адже переможницею конкурсу стала студентка групи БХ20Б спеціальності Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) Новікова Єлизавета з роботою «Особливості проведення ідентифікаційних робіт за допомогою використання гістологічних методів».

Ліза фанатично виконувала дослідну частину наукової роботи, відпрацьовувала методики не лише в лабораторії ЦДУ. Основною базою виконання дослідів стала лабораторія судово-медичної експертизи, оскільки обрана тема дуже актуальна, затребувана та має величезне практичне значення особливо в умовах війни.

Переповнена враженнями Ліза пише: «Участь у конкурсі Завтра.ua була неймовірним відкриттям для мене. Це був захоплюючий досвід, наповнений новими враженнями та навичками. Кожен етап конкурсу був випробуванням моєї винахідливості, креативності та вміння працювати в команді.

Хочу щиро подякувати моєму науковому керівнику, Бобровій Марії Сергіївні, за безмежну підтримку та віру в мої здібності. Її мудрі поради та професійна підтримка допомогли мені пройти крізь усі випробування та досягти мети. Дякую за все, що ви робите для своїх студентів і для мене особисто!»

Слід наголосити,що Ліза вміло поєднує навчання з роботою вчителем біології, і має багато схвальних відгуків від керівництва школи, батьків та учнів.

Попереду в Лізи державні екзамени та вступ до магістратури за спеціальністю Середня освіта (Хімія), але це не лякає Лізу, адже вона ретельно готується та вже сповнена новими ідеями щодо подальшої наукової роботи.

Бажаємо Лізі нових ідей, планів та енергії для її реалізації. Чекаємо в магістратурі!

dipl