UNIVERSITY NEWS

Студенти ФМПНТ – учасники фотовиставки «Україна – це ми!»

Студенти ФМПНТ – учасники фотовиставки «Україна – це ми!»

Студенти ЦДУ імені Володимира Винниченка не лише успішно навчаються, а й роблять вагомий внесок у розвиток нашої країни. Освітній простір факультету математики, природничих наук та технологій – це гармонійне середовище, в якому кожен здобувач освіти розкриває свій потенціал, розвиває здібності, набуває професійних знань і навичок, ефективно взаємодіє з суспільством, успішно реагує на виклики сьогодення.

22 січня український народ щорічно святкує День Соборності України. Участь студентів ФМПНТ у першому (обласному) етапі фотовиставки «Україна – це ми!», присвяченій Дню Соборності України, засвідчує палку любов до нашої країни і неабияку жагу до перемоги. А ще – захоплення фотомистецтвом, де є можливість виявити креативність і почуття патріотизму.

Олександра Ковальчук, студентка 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика), представила три фотографії – «Золоті обійми сонця», «Сяйво соняшника» та «Гармонія Карпат». Роботи Олександри презентують Україну з барвистими пейзажами та неймовірною красою природи. І переконують: ми вистоїмо, ми переможемо! І буде сонячною Україна!

Kovalchuk1 zol.ob Kovalchuk3 karp Kovalchuk2 siay
Золоті обійми сонця. Автор: Ковальчук Олександра Гармонія Карпат. Автор: Ковальчук Олександра Сяйво соняшника. Автор: Ковальчук Олександра

 

Денис Шевцов, студент 1 курсу спеціальності 015 Професійна освіта (Цифрові технології), продемонстрував творчі роботи «Незламна Україна», «Українські простори», «Проміння». Денис стверджує, що Україна – це люди. Сильні, віддані, разом переживають радості і складнощі, вірять у краще майбутнє для нашої країни. Об’єднуймося і навчаймося задля Перемоги!

Shevcov nezl Shevcov ukrpr Shevcov prom
Незламна Україна. Автор: Шевцов Денис Українські простори. Автор: Шевцов Денис Проміння. Автор: Шевцов Денис

 

Дякуємо комунальному закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» за організацію заходу. Така фотовиставка популяризує серед молоді вивчення історії рідного краю, формує у студентства почуття національної гідності та активної життєвої позиції, сприяє пошуку та розкриттю нових талантів, створенню позитивного іміджу громадян-патріотів в засобах масової інформації та в мережі Інтернет, підвищенню ролі фотомистецтва в освітньому процесі.

Учасникам фотовиставки бажаємо успіхів!

Вітаємо всіх з Днем Соборності України! Пишаємося нашими студентами і дякуємо Героям України за можливість навчатися і вірити у світле майбутнє рідної країни!

#Україна_це_ми #КОЦТКЕКУМ

Інформацію підготувала Людмила Ганенко,
заступниця декана факультету математики, природничих наук та технологій