UNIVERSITY NEWS

З Новим 2024 роком!

З Новим 2024 роком!

Добігають останні хвилини 2023-го року – складного й незламного. Попри сирени й обстріли, Україна триває, а ми, українці, продовжуємо відстоювати найдорожче – свободу й незалежність. Сьогодні кожне досягнення є цінним, кожен крок – визначальним.

Пишаємося, що цьогоріч мали багато абітурієнтів. До нас завітало більше першокурсників, ніж торік. Це важливо, щоб молодь залишалася в Україні, а держава мала освічених громадян.

Приємно, що Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка увійшов до ста найбільш затребуваних закладів вищої освіти у країні.

Радіємо тому, що чимало наших колег успішно захистили свої наукові праці та здобули наукові ступені. Тішимося, що частково оновили технічну складову університету – студенти вже працюють у нових лабораторіях синхронного перекладу, хімії. Невдовзі завершимо оснащення біологічної лабораторії. Від цього залежить якість знань і рівень професіоналізму майбутніх випускників. Завдяки партнерам і міжнародним донорським організаціям ми додали затишку гуртожиткам – другій домівці студентів.

Збільшилося коло друзів університету: громади, школи, ліцеї області. Потужні підприємства, які стали нашими стейкхолдерами, надаватимуть майданчики для практики. Канадський та два польських заклади вищої освіти долучилися до когорти закордонних партнерів.

Крім того, ми відродили університетську збірну з баскетболу.

Сьогодні всім і кожному хочу подякувати за стійкість, віру, дії й рішучість. Передусім, дякуємо ЗСУ за можливість працювати, навчатися, жити.

Друзі, ми впоралися разом. І поки ми в єдності – ми непереможні.

Бажаю того, чого кожен із нас хоче найбільше – перемоги!

 З Новим роком!