UNIVERSITY NEWS

Викладачі кафедри права та правоохоронної діяльності зустрілися з випускниками Ліцею «Вікторія-П»

Викладачі кафедри права та правоохоронної діяльності зустрілися з випускниками Ліцею «Вікторія-П»

18 грудня 2023 року викладачі кафедри права та правоохоронної діяльності факультету історії, бізнес-освіти та права Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка разом із представниками Юридичної клініки «Artium de Lex» завітали до старшокласників Ліцею «Вікторія-П». Професор кафедри Манжула А.А. розповів учням 11 класів про спеціальності та можливості в ЦДУ ім. В. Винниченка для майбутніх юристів, учителів, спеціалістів із цифрових технологій, психологів.

Доцентка кафедри Максименко Н.В. розповіла випускникам про перспективи здобуття правової освіти, престижність професії та можливості кар’єрного росту.

Дітей зацікавила розповідь студентів-консультантів Юридичної клініки «Artium de Lex» Кодеми Олександра та Скрипник Марії про можливості юридичної клініки надавати безплатну правову допомогу громадянам, зокрема малозабезпеченим верствам населення.

Під час зустрічі старшокласники мали змогу ставити питання й отримати поради щодо подальшого обрання спеціальності та умов вступу.

Висловлюємо вдячність керівництву Ліцею «Вікторія-П» за можливість знайомства з учнями 11 класів та проведення профорієнтаційного заходу представниками Університету. Сподіваємося, що наступна тепла й позитивна зустріч із учнями ліцею відбудеться в ЦДУ ім. В. Винниченка як абітурієнтами!