UNIVERSITY NEWS

Акредитація спеціальностей на магістерському рівні вищої освіти

Акредитація спеціальностей на магістерському рівні вищої освіти

За результатами оцінки та перевірки, проведених Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, отримано підтвердження відповідності найвищим вимогам наступних магістерських програм підготовки фахівців:

  • 015 Професійна освіта (Цифрові технології) (гарант освітньо-професійної програми: д.пед.н., проф. О.М. Трифонова);
  • 073 Менеджмент (гарант освітньо-професійної програми: д.екон.н. проф. В.А. Панченко);
  • 112 Статистика (гарант освітньо-професійної програми: к.ф.-м.н., доц. К.С. Акбаш).

Акредитація спеціальностей – це важливий крок, тому що свідчить про здатність університету надавати вищу освіту на рівні, який відповідає найсучаснішим стандартам. Це також підтвердження готовності забезпечувати студентів якісними та актуальними знаннями.

Націленість на акредитацію спеціальностей у магістратурі відображає відданість усього колективу університету покращенню якості освіти. Отримання сертифікатів про акредитацію – це визнання праці науково-педагогічного колективу та якості навчальних програм, що пропонують студентам факультету математики, природничих наук та технологій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Ця акредитація охоплює широкий спектр напрямів, включно з менеджментом, професійною освітою (цифрові технології), статистикою, і є результатом спільних зусиль викладацького складу, студентів та адміністративного персоналу. Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка пишається можливістю надавати студентам магістратури найвищий ступінь освіти, що відповідає сучасним вимогам ринку праці.

Ми вдячні за довіру та підтримку нашим студентам, викладачам, стейкхолдерам і всім, хто зробив свій внесок у цей важливий етап університетського розвитку.

Разом і надалі вдосконалюватимемося та формуватимемо майбутнє нашого закладу!

Інформацію підготували к.ф.-м.н. К.С. Акбаш, д.екон.н. В.А. Панченко та д.пед.н. О.М. Трифонова