UNIVERSITY NEWS

Студенти факультету історії, бізнес-освіти та права відвідали Кропивницьку міську раду

Студенти факультету історії, бізнес-освіти та права відвідали Кропивницьку міську раду

14 грудня 2023 року бакалаври й магістранти ОП «Право» та «Правоохоронна діяльність» факультету історії, бізнес-освіти та права ЦДУ ім. В. Винниченка на чолі з керівником Юридичної клініки «Artium de Lex», доцентом кафедри права та правоохоронної діяльності Зеленко І.П. завітали до Кропивницької міської ради.

Ініціювала екскурсію президентка КА «Громадські ініціативи» Любов Лук’янцева в рамках кампанії «Атестація депутатів місцевих рад».

Секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка розповів студентам про структуру виконавчих органів, роботу постійних комісій ради, процедуру підготовки та прийняття сесійних рішень, нормативно-правову базу, що регламентує діяльність ради.

Крім того, студенти взяли участь у засіданні постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики.

Цікавою була екскурсія до сесійної зали, де відбулося імітаційне засідання сесії ради, а студенти спробували себе в ролях голови та депутатів.

Під час заходу студенти активно ставили питання про особливості роботи міської ради, її органів, механізму прийняття рішень.

Щиро дякуємо організаторам за цікаву та змістовну екскурсію!