UNIVERSITY NEWS

Cтуденти та викладачі кафедри права та провоохоронної діяльності взяли участь у міжнародній конференції

Cтуденти та викладачі кафедри права та провоохоронної діяльності взяли участь у міжнародній конференції

Робота з обдарованими студентами – це процес залучення здібної молоді університету до наукових досліджень. Викладачі кафедри права та правоохоронної діяльності ЦДУ ім. В. Винниченка постійно працюють із такими студентами, заохочують до науково-дослідної роботи через студентське наукове товариство й участь у науково-практичних конференціях.

23 листопада 2023 р. студенти наукової групи „Актуальні проблеми історико-правових дисциплін”  Д. Перепьолкіна (ІП22М), К. Русіна (ПР21Б), Р. Співак (ПР23Б) під керівництвом доц. С. І. Поляруш та студентка В. Байбузан (ПР23М) разом із керівником доц. О. М. Окопник узяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції „Актуальні питання права та соціально-економічних відносин” на базі Центральноукраїнського інституту розвитку людини Університету „Україна”.

До конференції долучилися провідні фахівці з юриспруденції та інших соціальних наук із Молдови, Польщі, Грузії, Чехії. Наші студенти мали нагоду прослухати доповіді з низки актуальних проблем, а на секційних засіданнях  виступити щодо обраної проблематики.

Бакалаври й магістранти набули безцінного досвіду отримання знань і вмінь через наукові дослідження та участь у науковій конференції. 

Доцент кафедри права та правоохоронної діяльності Світлана Поляруш