UNIVERSITY NEWS

Студенти факультету математики, природничих наук та технологій привітали вояків з Днем Збройних Сил України

Студенти факультету математики, природничих наук та технологій привітали вояків з Днем Збройних Сил України

6 грудня 2021 року на факультеті математики, природничих наук та технологій, за ініціативи студентів відбулася акція, присвячена Дню Збройних Сил України.

Студенти спеціальностей «Професійна освіта (Цифрові технології)», «Середня освіта (Хімія)» та «Середня освіта (Природничі науки)» запропонували принести солодкі подарунки для військових та привітати їх з професійним святом. Долучилися до заходу студенти спеціальності «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» та «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)», викладачі та співробітники факультету.

Кожен з нас дякує нашим захисникам за мирне небо, за те, що цілодобово боронять нашу землю. Вклоняємося кожному військовому, хто захищає нас на фронті, оберігає наш мир та спокій!

Студенти зібрали солодощі та різні смаколики, разом із доцентом кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Л. О. Чистяковою відвезли у Обласний госпіталь для ветеранів війни. Висловили найщиріші слова привітання, подякували за спокій і можливість навчатися, побажали миру та злагоди, віри та впевненості у своїх силах, мужності та відваги у військовій службі!

Шануємо кожного нашого студента-військового, і тих, які навчаються зараз, і тих, хто вже завершив навчання, і тих, хто своїм життям захистив суверенну та незалежну Україну.

Кафедра теорії та методики технологічної підготовки,
охорони праці та безпеки життєдіяльності