UNIVERSITY NEWS

Запрошуємо проголосувати за проєкт університету третього віку «Натхнення» на конкурсі «Громадський бюджет 2022»

З 13 по 26 вересня 2021 року триватиме голосування за проєкти на конкурс «Громадський бюджет 2022». Запрошуємо усіх небайдужих мешканців міста Кропивницький підтримати ініціативу університету третього віку «НАТХНЕННЯ» — малий проєкт під номером №26.

Університет третього віку «НАТХНЕННЯ» це інноваційний проект, що реалізує один із найважливіших принципів навчання – навчання впродовж всього життя, це майданчик для творчого розвитку і постійного діалогу різних поколінь.

Метою діяльності громадської організації є адаптація старшого покоління до суспільного життя. Завдяки університету сотні літніх людей щороку отримують можливість навчатися і саморозвиватися, займатися активними видами спорту, підвищувати комп’ютерну грамотність тощо.

Ви можете проголосувати за про проєкт на конкурсі «Громадський бюджет 2022» двома способами:

1) На платформі електронної демократії за посиланням https://budget.e-dem.ua/3510100000.

2) Термінал та чат-бот Приватбанку.

Як це працює?

Термінал:
Для того, щоб проголосувати через термінал, потрібно авторизуватись за допомогою картки ПриватБанку (або номеру телефону, що прив’язаний до цієї картки), у списку сервісів знайти «Голосування за проєкти міст», обрати бажаний проєкт (№26 серед малих проєктів) і натиснути «Проголосувати».

Чат бот:
   у Viber – потрібно перейти за посиланням: https://www.viber.com/voteforcitybot. За його допомогою можна голосувати за проєкти, а також ділитися проєктами.

   3 Telegram:
Необхідно увійти за посиланням: https://t.me/VoteForCityBot або увійти в Telegram і зверху в рядку пошуку ввести @VoteForCityBot.

Відео-інструкція по голосуванню: https://youtu.be/BoOEGgfklMM.

Інструкція VoteForCityBot – голосування за проєкти Громадського бюджету.

nathnennia