UNIVERSITY NEWS

Відкрився перший в Україні Міжшкільний ресурсний центр трудового навчання

Відкрився перший в Україні Міжшкільний ресурсний центр трудового навчання

14 вересня 2021 р. викладачі кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності ЦДПУ ім. В.Винниченка, на чолі із завідувачем професором М.І. Садовим, відвідали відкриття Міжшкільного ресурсного центру трудового навчання.

Такий заклад в Україні відкрито вперше. На його базі учні 7-9 класів проходитимуть уроки трудового навчання в сучасних, оснащених найновішим обладнанням лабораторіях: швейній, слюсарно-столярній, кулінарній та робототехніки.

Приємним є той факт, що викладачі Центру є випускниками Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, зокрема, кафедри теорії та методики технологічної підготовки охорони праці та безпеки життєдіяльності, що готує майбутніх учителів трудового навчання та технологій.

Співпраця, що триває упродовж тривалого часу з вчителями – випускниками кафедри, тепер матиме інший вектор – з позиції впровадження нових методичних та освітніх проєктів – у тісному зв’язку ЗВО та МРЦ.

З очільницею управління освіти міської ради Л. Костенко та директором Центру О. Горобець окреслені наміри про підписання угоди про подальшу співпрацю кафедри та Центру. Адже набуття досвіду практичної діяльності студентами (майбутніми вчителями) в таких сучасних умовах, є запорукою формування високопрофесійного фахівця.

Бажаємо успіхів та процвітання Міжшкільному ресурсному центру, зичимо талановитих учнів і нових здобутків