UNIVERSITY NEWS

До ювілею Постолатія В.В.

До ювілею Постолатія В.В.

Вітаємо із 70-річчям Постолатія Віталія Володимировича, доцента, краєзнавця, публіциста, колекціонера, який свого часу у 1973 році закінчив фізико-математичний факультет та багато років викладав математику на педагогічному факультеті Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

З цієї нагоди заплановано низку публічних заходів.

3 вересня 2021 року о 15.00 відбувся творчий звіт та відкриття виставок на теми «Перші українські листівки», «Масова українська листівка» та «1991». Виставка «1991» зі світлинами подій 1991 року стала 10-ю виставкою В.В. Постолатія в ОУНБ ім. Дмитра Чижевського. Віталій Володимирович розповів не лише про свою колекцію поштівок, але й про наукову і публіцистичну діяльність. Керівництво обласної бібліотеки вручило подяку ювіляру та привітало квітами й цінними подарунками.

8 вересня 2021 року о 13:00 в аудиторії №1 (старий корпус) Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбудеться відкрита лекція В.Постолатія до 100-річчя університету, яку організовує Рада ветеранів ЦДПУ. Свого часу Віталій Володимирович досліджував педагогічну освіту на Кіровоградщині (1865-1965 рр.), науково підійшов до встановлення дати застування нашого університету та опублікував ряд праць із цих питань. Запрошуємо усіх бажаючих відвідати відкриту лекцію науковця та дізнатися цікаву інформацію про історію нашого університету!

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв